Despre noi

Localizat in Hunedoara, este un important actor din sectorul forestier romanesc, acoperind o gama larga de activitati, de la procesarea lemnului, pana la valorificarea superioara a produselor din lemn sub forma de elemente de decor

Societatea noastra se sprijina in principal pe producerea de cherestea, dar si comercializarea acesteia. In prezent valoarea umana este cel mai important element care contribuie la succesul activitatii, de aceea este practicata o politica activa de permanenta recrutare a unui personal cu calificare superioara, precum si de formare profesionala la locul de munca, sau de actualizare a cunostintelor angajatilor prin programe de pregatire individuala sau de grup. In ultimii ani, s-au realizat investitii insemnate in tehnologie si know-how-ul asociat acesteia. Au fost achizitionate utilaje moderne pentru producerea de cherestea si echipamentele aditionale a acesteia. Urmariti-ne evolutia si veniti alaturi de noi pentru a fi mai aproape de implinirea profesionala si de succesul in afaceri!

Misiunea noastra

Sa construim un brand in sectorul prelucrarii lemnului, care sa ne reprezinte cu succes.

Viziunea noastra

Principiile prin care ne-am construit si mai apoi consolidat pozitia in piata sunt: de calitate si comerciale.

“Calitatea produsului nu este totul, dar totul este nimic fără calitate.” (Peters şi Waterman – “In search of Excellence”).

Suntem constienti de faptul ca depindem de clientii nostri, drept urmare incercam sa intelegem necesitatile curente si viitoare ale acestora, satisfacand intr-o mare masura cerintele dumneavoastra. Ramanem preocupati si ne dorim ca sa putem depasi asteptarile clientilor nostri fara sa ne multumim cu o relatie de satisfacere a doleantelor dumneavoastra liniara ci pe cat posibil ascendenta. Personalul de care dispunem este implicat in totalite incercand sa va ofere corectitudine si promptitudine in solicitarile dumneavoastra.

Echipa noastra

Echipa noastra trece printr-un permanent proces de primenire, de transfer al experientei intre generatii. Cu o medie de varsta tanara pentru personalul angajat pentru personalul implicat in procesarea primara si valorificarea superioara a lemnului, beneficiem de avantajul de a lucra cu oameni motivati de dorinta de succes.