lemintermed.ro shopping cart 0
0.00 RON

0773 81 29 65 | contact@lemnintermed.ro

Termeni si conditii

 www.lemnintermed.ro este denumirea comerciala a S.C. LEMNINTERMED SRL, persoana juridica de nationalitate romana, avand sediul social in Deva, Str. Horea Nr.80, avand numar de ordine in Registrul Comertului J20/165/2011, cod unic de inregistrare fiscala RO 28030281.

1.TERMENI

 Vanzator – SC LEMNINTERMED SRL prin intermediul site-ului www.lemnintermed.ro.

 Cumparator – orice persoana fizica care are varsta peste 18 ani, orice persoana juridica sau orice entitate juridica care efectueaza o Comanda.

 Site – gazduit la adresa web www.lemnintermed.ro

 Client – poate fi orice persoana fizica care are varsta peste 18 ani sau persoana juridica care are sau obtine acces la CONTINUT, pus la dispozitie de catre www.lemnintermed.ro (electronic, telefonic, etc).

 Contract – reprezinta contractul la distanta incheiat intre Vanzator si Cumparator, fara prezenta fizica simultana a Vanzatorului si a Cumparatorului.

 Continut – reprezinta:

 – toate informatiile de pe Site care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament electronic;

 – continutul oricarui e-mail trimis Cumparatorilor de catre Vanzator prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;

 – orice informatie comunicata prin orice mijloc de catre un angajat/colaborator al Vanzatorului, Cumparatorului, conform informatiilor de contactare, specificate sau nu de catre acesta;

 – informatii legate de Bunurile si/sau Serviciile si/sau tarifele practicate de Vanzator intr-o anumita perioada;

 – informatii legate de Bunurile si/sau Serviciile si/sau tarifele practicate de catre un tert cu care Vanzatorul are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada;

 – date referitoare la Vanzator, sau alte date privilegiate ale acestuia.

 Utilizator – orice persoana fizica care are varsta peste 18 ani sau persoana juridica care si-a dat acordul cu privire la clauzele specifice site-ului din sectiunea Termeni si Conditii.

 Comanda – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Cumparatorul transmite Vanzatorului, prin intermediul Site-ului intentia sa de a achizitiona Bunuri si Servicii de pe Site.

 Campanie – actiunea de a expune in scop comercial, un numar finit de Bunuri si/sau Servicii avand un stoc limitat si predefinit, pentru o perioada limitata de timp stabilita de catre Vanzator.

 Document – prezentele Termene si Conditii.

 Comunicari Comerciale – orice tip de mesaj trimis (cum ar fi: e-mail/SMS/telefonic/mobile push/webpush/etc.) continand informatii generale si tematice, informatii cu privire la produse similare sau complementare cu cele pe care le-ati achizitionat, informatii cu privire la oferte sau promotii, informatii referitoare la Bunuri si Servicii precum si alte comunicari comerciale cum ar fi cercetari de piata si sondaje de opinie.

 Tranzactie – incasarea sau rambursarea unei sume rezultata din vanzarea unui Bun si/sau Serviciu de catre www.lemnintermed.ro, Cumparatorului, indiferent de modalitatea de livrare.

2. DOCUMENTE CONTRACTUALE

 2.1. Prin inregistrarea unei Comenzi pe Site, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile comerciale.

 2.2. Notificarea primita de catre Cumparator prin intermediul facturii proforme dupa efectuarea Comenzii are rol de informare si nu reprezinta acceptarea Comenzii. Aceasta notificare se face electronic (e-mail). telefonic.

 2.3. Contractul se considera incheiat intre Vanzator si Cumparator in momentul primirii de catre Cumparator de la Vanzator, prin intermediul postei electronice si/sau SMS a a notificarii de expediere a Comenzii pentru bunurile comandate.

 2.4. Documentul si informatiile puse la dispozitie de catre Vanzator pe Site vor sta la baza Contractului, si reprezinta certificatul de garantie emis de catre Vanzator sau un furnizor al acestuia pentru Bunurile achizitionate.

3. LITIGII

 3.1 Orice litigiu aparut intre Clienti si VANZATOR va fi rezolvata prin cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata din DEVA-Hunedoara, Romania.

+