lemintermed.ro shopping cart 0
0.00 RON

0773 81 29 65 | contact@lemnintermed.ro

Profită de serviciile complete LemnIntermed: de la proiectare la montaj

  • 15 Apr, 24

 

Profită de serviciile complete LemnIntermed: de la proiectare la montaj

 

             În industria mobilierului personalizat, LemnIntermed se distinge prin serviciile complete care acoperă întregul proces, de la proiectare la montaj.

             Acest articol descrie fiecare pas și vă oferă o înțelegere a modului în care LemnIntermed transformă materiale de înaltă calitate în mobilier de înaltă calitate care satisface nevoile fiecărui client.
            Proiectare mobilă personalizată cu consultații inițiale și schițe 2D și 3D.
Procesul de proiectare începe cu o conversație aprofundată cu clientul pentru a determina nevoile și preferințele specifice.

            Folosim software avansat pentru a crea vizualizări 3D ale mobilierului propus, asigurându-ne că fiecare detaliu se potrivește așteptărilor clientului.
Mobilier personalizat din
MDF vopsit, PAL melaminat și lemn masiv.
          Calitatea finală a mobilierului depinde de materialul folosit.

Selectarea materialelor este crucială pentru calitatea finală a mobilierului. MDF-ul vopsit este ales pentru finisajele sale netede și durabilitate, în timp ce PAL-ul melaminat oferă o varietate mare de finisaje și este cost-eficient, ideal pentru proiecte diverse.

Montaj mobilă și Instalare

Instalarea mobilierului este realizată de echipele noastre profesioniste, care asigură că fiecare piesă este montată cu precizie, respectând toate standardele de siguranță și calitate.

Servicii Post-Vânzare, garanție și suport

Oferim servicii post-vânzare, care includ garanții pentru mobilier și suport rapid pentru orice solicitări sau nevoi de service, demonstrând angajamentul nostru pentru satisfacția clientului pe termen lung.

Diversitatea produselor, bucătării la comandă, mobilă dormitor, dressinguri cu uși glisante.

Gama de produse acoperă toate zonele unei case, de la bucătării funcționale și personalizate, la dormitoare relaxante și spații de living vibrante, fiecare proiectat pentru a maximiza spațiul și a reflecta personalitatea proprietarului.

Adaptabilitate și inovație, mobilier modular.

LemnIntermed răspunde nevoilor în continuă schimbare ale clienților săi prin soluții modulare, care permit adaptarea mobilierului la diferite configurații de spațiu și necesități funcționale.

Angajamentul față de sustenabilitate.

Suntem dedicați utilizării materialelor sustenabile și a metodelor de producție care reduc impactul asupra mediului, subliniind angajamentul nostru pentru un viitor mai verde.

Alegând LemnIntermed, beneficiezi de un partener care oferă nu doar produse de calitate, dar și o experiență completă de la concept la creația finală.

Dedicarea noastră pentru detalii și calitate transformă fiecare proiect într-un succes, asigurând că mobilierul nu doar că îndeplinește nevoile funcționale, dar și că aduce un plus de stil și confort casei tale.


+